• Breaking News

    Facebook Fanpage

    17 Şubat 2014 Pazartesi

    Aiseesoft PDF Converter Ultimate 3.2.6 [ x86 - x64 ] - Katılımsız

    Aiseesoft PDF Converter Ultimate 3.2.6 [ x86 - x64 ] - Katılımsız

    Aiseesoft PDF Converter Ultimate 3.2.6 [ x86 - x64 ] - Katılımsız 

    Aiseesoft PDF Converter Ultimate, tüm özellikleriyle bir PDF dökümanı oluşturma, görüntüleme ve düzenleme aracıdır. 

    Bu profesyonel program, PDF dökümanı hazırlama, yorumlama, form doldurma ve yazma, dijital imzalar, yazı düzenleme, tek tıklama ile MS Ofis dosyalarını PDF’ye dönüştürme gibi özellikleri ile PDF dökümanları üzerinde size tam bir kontrol sağlar. Aiseesoft PDF Converter Ultimate ile sizde profesyonel olarak pdf belgelerinizi yapabilirsiniz. Denenmesi gereken kaliteli ve oldukça işlevsel bir yazılım.

    Aiseesoft PDF Converter Ultimate, Microsoft Office’ten tek tıklamayla PDF-dosyaları oluşturabileceğiniz ve 200 dosya tipini PDF formatına dönüştürebileceğiniz bir PDF programıdır. Ayrıca metin, grafik ekleyebilir, kopyalama, düzenleme gibi işlemlerle tüm sayfaları dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Ayrıca otomatik olarak sayfa numarası, tarih ve saat damgaları ekleme;-bookmark ve hiperlink gibi navigasyonal yardımlar ekleme gibi kolaylıkları da kullanabilirsiniz. Aiseesoft PDF Converter Ultimate iş amaçlı kullanıldığında dokümanı işaretleme, izlenimekleme, not ekleme, işaretleme ve yorum yazma özelliklerine sahiptir. Güvenlik ayarlarınızı konfigüre edebilir ve diğer kullanıcıların yazdırma, düzenleme veya metin/resim kopyalama sınırlandırmalarını belirleyebilirsiniz.

    PDF dosyalarınızı TIFF, JPEG, PNG, GIF, BMP, TGA, PPM, JPEG2000 gibi resim dosyalarına veya Text(*.txt), Microsoft Word 2007 (*.docx), Microsoft Word 97-2003 (*.doc), Rich Text Format (*.rtf), Microsoft Excel 2007 (*.xlsx), Microsoft Excel 97-2003 (*.xls), Microsoft PowerPoint 2007 (*.pptx), EPUB, HTML gibi dosya türlerine dönüştürebilirsiniz.

    PDF dosyaları için çoklu dil desteği mevcuttur. Örneğin TÜrkçe PDF dosyası çevirmek istediğimiz zaman sadece ingilizce pdf desteği olan yazılımlar Türkçe karakterleri okumamaktadır. Bu programda Türkçe dahil olmak üzere birçok dilde pdf dosyasına destek sunmaktadır. English, German, French, Japanese, Latin, Korean, Turkish, Thai, Greek, Cyrillic, Arabic, and Chinese, vb.


    Aiseesoft PDF Converter Ultimate 3.2.6 [ x86 - x64 ] - Katılımsız


    ÖNEMLİ NOT:

    # Programı yönetici olarak kurunuz
    # Antivirüsünüzü devre dışı bırakınız




    Boyut: 114 mb 
    compress: exe/ sifresiz 
    Tarama: KIS 2014 / Durum Temiz 
    Platform: Windows vista / 7 / 8 / 8.1


    Aiseesoft PDF Converter Ultimate 3.2.6 [ x86 - x64 ] - Katılımsız 

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Fashion

    Beauty

    Travel